Vés al contingut

notícies relacionades

Els drets de la infància, confinats?

(Dilluns dels Drets Humans) Molts experts en l’àmbit educatiu han destacat els darrers mesos que la gestió de la crisi oberta per la COVID-19 s’ha dut a terme des d’una mirada adulta, deixant de banda la perspectiva dels drets de la infància.

La propera edició dels Dilluns dels Drets Humans abordarà aquesta qüestió per descobrir quin ha estat l’impacte en la vida dels nens, nenes i adolescents, sobretot en termes de pobresa, desigualtats educatives i temps de lleure.

"És il·lús pensar que amb una llei d'eutanàsia arreglarem el final de la vida"

(Glòria Barrete –CR) Les últimes enquestes de població posen de manifest que el 87% de la població està a favor de regular l'eutanàsia. Un 8% hi està en contra, i entre els creients catòlics el 49% expressa que està a favor de l'eutanàsia sota l'empara d'una llei. Fa vint-i-cinc anys que es debat a Espanya sobre el tema de l'eutanàsia sense cap resultat. Aquest dilluns la sala d'actes de Cristianisme i Justícia ha acollit el debat 'Dret a una mort digna.

Un intent de segrest del cristianisme per part de la dreta radical?

(Ignasi Escudero -CR) Fa uns dies Trump proclamava davant de 5.000 neopentecostals que “realment crec que tenim Déu del nostre costat”. Bolsonaro va utilitzar com a lema de campanya “Brasil per sobre de tot i Déu per sobre de tots”. Jeanine Áñez, autoproclamada presidenta de Bolívia, exhibia una Bíblia de grans dimensions després de jurar el càrrec el passat novembre.

Veure la fe