Vés al contingut
Catalunya Religió

(Dilluns dels Drets Humans) Molts experts en l’àmbit educatiu han destacat els darrers mesos que la gestió de la crisi oberta per la COVID-19 s’ha dut a terme des d’una mirada adulta, deixant de banda la perspectiva dels drets de la infància.

La propera edició dels Dilluns dels Drets Humans abordarà aquesta qüestió per descobrir quin ha estat l’impacte en la vida dels nens, nenes i adolescents, sobretot en termes de pobresa, desigualtats educatives i temps de lleure.

La conferència comptarà amb Laia Pineda, directora​ de l’Institut d’Infància i Adolescència de Barcelona i Araceli Lázaro,​ sòcia fundadora del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. Moderarà ​ Jaume Funes, ​ psicòleg, educador i periodista.​

Com a conseqüència de les darreres mesures de contenció de la pandèmia, aquest acte es realitzarà en format online i es podrà seguir en directe.

El cicle “Els dilluns dels Drets Humans”

Les conferències del cicle,​ tenen lloc un dilluns de cada mes, a les 19:00h, i habitualment es realitzen a la seu de Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13 de Barcelona). Les tres primeres sessions del curs tindran com a rerefons la pandèmia i la seva afectació sobre el dret a la salut, els drets dels infants i la democràcia.

Les entitats organitzadores són Justícia i Pau, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura, amb el suport de d’Ajuntament de Barcelona.

Durant aquest curs, en atenció a la situació sanitària, totes les sessions es podran seguir per internet, mentre que la possibilitat d’assistir-hi presencialment queda condicionada a l’evolució de la pandèmia i les mesures i indicacions establertes en cada moment per les autoritats sanitàries. 

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.