Vés al contingut
Catalunya Religió

(Justícia i Pau) El cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans arriba a la seva vint-i-dosena edició. Aquest és un espai que vol donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món, organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura.

El cicle consta de vuit sessions de màxima actualitat, amb la presència de persones i organitzacions expertes en cadascuna de les temàtiques. Les tres primeres conferències del cicle tindran com a rerefons la crisi sanitària produïda per la covid-19.

A més, el nou cicle arriba amb un parell de novetats. La primera és una col·laboració amb el mitjà digital Crític que tindrà lloc a la sessió del mes de gener. És una conferència prevista pel cicle passat, però que no es va poder realitzar per culpa de la pandèmia. La segona, una sessió per al mes d'abril amb un format totalment diferent. “Més que mai necessitem eines per transformar el món a favor de la justícia social, preservar la natura i garantir la vida digna i amb drets”, han declarat les entitats organitzadores. Per això, aquesta sessió especial tractarà sobre la renda bàsica universal, la reducció de la jornada laboral, la democràcia als espais de treball i la fiscalitat que necessitem. Al llarg del curs ampliaran informació sobre el lloc on es farà i com es farà aquesta sessió especial.

Totes les sessions tindran lloc, a les 19 h, a la sala d'actes de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona), excepte la sessió del mes d'abril. A causa de les limitacions d'aforament, és recomanable la inscripció prèvia a través d'aquesta pàgina web de Cristianisme i Justícia. La celebració presencial dels debats resta condicionada al que estableixin en cada moment les autoritats sanitàries i sempre d'acord amb les indicacions de seguretat. Les sessions es podran seguir virtualment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.