Vés al contingut

notícies relacionades

Armand Puig: “La darrera cosa que hem de sentir en aquest moment és por”

(Ateneu Sant Pacià) “La Covid-19 no és una anècdota, un parèntesi en la normalitat existent, sinó una demostració que ens trobem realment en un canvi d’època”, va dir el doctor Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), en la presentació delCongrés Internacional ‘Les ferides i les esperances d’un món malalt a la llum de la teologia de l’encarnac

La teologia valenta de Francesc, en un llibre

(Laura Mor –CR) La Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol aposta per una teologia provocativa, valenta, capaç d’abordar les qüestions difícils i d’obrir diàleg amb el món. Així es desprèn de la presentació del llibre Francesc, pastor i teòleg.

“La globalització de la solidaritat és un camí que ofereix una sortida a les crisis mundials”

(Lucía Montobbio -CR) Jean Mbarga és l’arquebisbe de Camerun. Ha participat en el congrés L’aportació del papa Francesc a la Teologia i Pastoral de l’Església. L’entrevistat descriu el papa Francesc com a un home carismàtic, que inspira esperança i valentia, que convida a globalitzar la solidaritat. Aquesta invitació, precisament, és una de les qüestions que més temps ocupa a  Mbarga. És difícil ser l’arquebisbe de Camerun?

Papa Francesc, una teologia preocupada per les ferides del món

(Ateneu Universitari Sant Pacià) La segona jornada del Congrés, titulada “Una teologia en el cor i de la vida i del món”, s’ha centrat en la reflexió al voltant de la teologia de Bergoglio. El primer conferenciant del matí ha estat el cardenal Walter Kasper, president emèrit del Consell Pontifici per a la Promoció de la Unitat dels Cristians.

L’Església catalana amb el papa Francesc

(Jordi Llisterri-CR) El congrés sobre el papa Francesc a l’Ateneu Universitari Sant Pacià torna a mostrar públicament la plena sintonia de l’Església catalana amb el papa Francesc.

panoràmica

Veure la fe