Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(AUSP) L’Ateneu Universitari Sant Pacià organitza un congrés internacional per analitzar l'escenari de pandèmia des de la mirada de la teologia. Sota el lema "Les ferides i les esperances d'un món malalt a la llum de la teologia de l'encarnació", aquesta iniciativa tindrà lloc del 23 al 25 de febrer, en modalitat telemàtica, i comptarà amb la presència de l’ex viceministre d’exteriors del govern d’Itàlia, Mario Giro, el professor de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López Casanovas, o la investigadora de la UPC, Alícia Casals, entre d’altres.

“El nostre món ha viscut una forta sotragada amb la pandèmia del COVID-19. La gravetat de la malaltia i la seva expansió mundial, les morts que ha provocat sobretot dʼancians, la crisi econòmica generalitzada, la incertesa i el desconcert, tot plegat ha alterat la vida i ha agreujat les situacions de molts homes i dones que ja vivien al límit de les seves possibilitats”, afirmen en la presentació del congrés. En paraules del papa Francesc, “hem descobert un món malalt i necessitat de guarició”.

En aquesta primera part del Congrés l’ASUP vol donar veu a persones expertes dels diversos àmbits humans i socials que aportin una reflexió profunda i serena del moment en què vivim i ajudin a albirar, amb imaginació i esperança, noves iniciatives i nous elements “dʼedificació dʼuna humanitat solidària i sense barreres”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.