Vés al contingut

notícies relacionades

pedra-parla

'La Pedra Parla' tanca la setena edició amb totes les entrades exhaurides

ACN | El cicle de música 'La Pedra Parla' ha tancat aquest diumenge la seva setena edició amb èxit de participació, ja que en els tres concerts, el de diumenge i els dos de dissabte, s'han exhaurit les entrades. El festival ha acollit tres actuacions durant el cap de setmana al Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges. 
acn-vallbona

Vallbona de les Monges acollirà la setena edició del cicle de música 'La Pedra Parla'

ACN | El Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona serà per setena vegada la seu del cicle 'La Pedra Parla', una aposta musical amb tres concerts al seu claustre que tindran lloc durant el cap de setmana del 6 i 7 d'agost. Es tracta d’una proposta artística que posa en valor el tresor més desconegut i sorprenent de la Ruta del Cister, el Monestir de Santa Maria de Vallbona, fundat el segle XII i considerat una de les joies del gòtic religiós català.

El Festival Llums d'Antiga omplirà de música les esglésies medievals de Barcelona

(L'Auditori) La quarta edició del Festival Llums d'Antiga que organitza L'Auditori de Barcelona a diversos espais històrics de Barcelona es farà als recintes medievals de la Capella de Santa Àgata, la basílica de Santa Maria del Pi i el monestir de Sant pau del Camp. Tres indrets excepcionals que reuniran sis concerts entre el 20 d’abril i el 5 de maig i que comptaran amb destacats especialistes en l’àmbit de la música antiga.

Sant Felip Neri no és tot façana

(Víctor Rodríguez –CR) Gairebé podem dir que és l’únic veí de la plaça Sant Felip Neri, un espai “on els carrers hi aboquen l’encanteri” com diu la cançó de Txarango. El felipó Antoni Serramona (Lleida, 1941) ens rep cordialment a les portes de l’Oratori de Sant Felip Neri, una casa religiosa establerta al cor de Barcelona l’any 1673.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe