Vés al contingut

notícies relacionades

Campana romànica torna a Meritxell

Resistència i compromís cristià, el Santuari de Meritxell 50 anys després de l’incendi

BISBAT URGELL/CR | Han passat 50 anys de l’incendi que va cremar l’antic Santuari de Meritxell la matinada del 8 al 9 de setembre de 1972. Una efemèride difícil d’oblidar pels andorrans. Aquest dimecres al vespre, vigília de la patrona del Principat d’Andorra, el temple ha recuperat la campana romànica que va patir greus danys amb aquell foc. Torna al seu lloc d’origen, amb motiu de la Festa de la Mare de Déu de Meritxell.

Els bisbes parlen de les colònies i les activitats de lleure

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de les colònies i activitats de lleure, així com del manament de l’amor, de la ciutat santa de Jerusalem, de la realitat de l’eutanàsia, de l’Assemblea Sinodal, de l’essencial en la missió, de la guerra i de viure la fe.

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda. 

Els serveis de la Fundació Pere Tarrés continuen ben valorats malgrat la pandèmia

(Fundació Pere Tarrés) Amb l’arribada de la pandèmia pel Covid-19, els serveis de la Fundació Pere Tarrés van haver d’adaptar-se a un nou context singular i completament desconegut per a l’entitat. D’aquesta manera, es van haver de reformular les activitats de lleure per seguir els protocols higiènics i sanitaris decretats per les autoritats.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe