Vés al contingut

notícies relacionades

“La Transpirinaica Social Solidària és obrir portes al futur dels joves”

(Centre Sant Jaume /CR) La Transpirinaica Social Solidària (TSS) ha arribat aquest any sota el lema “La Cadena de la Vida”. Durant més de trenta dies, 300 joves d’entitats socials com el Centre Sant Jaume, de Badalona, entre d’altres, comparteixen experiències vitals amb més de 200 professionals de diferents sectors empresarials mentre realitzen una travessa pels Pirineus.

El Centre Sant Jaume treballa per combatre la bretxa digital

(Jesuïtes) El Centre Sant Jaume de Badalona, entitat que forma part del sector social dels jesuïtes, vol visibilitzar i combatre la bretxa digital que pateixen molts infants i joves que estan en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió, a través de la seva campanya Seguim Connectats #ConstruïmFutur.

Llenties solidàries: un concurs amb Carme Ruscalleda i Ada Parellada

(Centre Sant Jaume) Després de 8 anys celebrant el Sopar de Llenties Solidàries a benefici del Centre Sant Jaume, l’entitat de Badalona ha hagut de donar-li la volta al Sopar per treure endavant aquest important esdeveniment de captació de fons, reconventint-lo en un concurs.

El Centre Sant Jaume reparteix 500 àpats diaris a Badalona

(Centre Sant Jaume) L’empresa de restauració F. Roca elabora des del passat dilluns 500 plats que els voluntaris i voluntàries del Centre Sant Jaume i la Xarxa Solidària de Badalona reparteixen diàriament a diferents domicilis de la ciutat per donar resposta a la situació d’emergència alimentària que viuen moltes persones a causa de la crisi del coronavirus. La campanya ’50 cèntims, 1 àpat’ va sorgir a iniciativa de la pròpia empresa que va oferir els seus serveis al Centre Sant Jaume, entitat amb la que hi col·labora de forma habitual.

Èxit de #larutinadelesllenties

(Centre Sant Jaume) El 8è Sopar de Llenties Solidàries s’ha convertit ja en rutina per als 369 comensals que ahir van tornar a participar en aquesta Festa de la Solidaritat  a benefici del Centre Sant Jaume.

Campanyes solidàries de les entitats socials jesuïtes

(Jesuïtes) Coincidint amb el Nadal, les entitats del sector social dels Jesuïtes que desenvolupen diversos projectes i activitats a Catalunya ens recorden quina és la tasca que fan d'acompanyament i suport a moltes persones i ens conviden a col·laborar-hi. Obrir portes, posar color als espais, acompanyar les rutines d'infants i joves, regalar futurs amb esperança... són eslògans que ens conviden a conèixer la realitat social que ens envolta i fer possible la seva transformació.

Veure la fe