Vés al contingut

notícies relacionades

ruscalleda-llenties

El Centre Sant Jaume recupera la presencialitat del sopar de llenties solidàries

CENTRE SANT JAUME | Després de dos anys sense celebrar-lo per la pandèmia, el Sopar de Llenties Solidàries del Centre Sant Jaume torna el dijous 27 d’abril a l’Escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona. En aquesta edició, es comptarà amb una recepta exclusiva de la xef Carme Ruscalleda pel centre de la Companyia de Jesús i que cuinarà l’empresa de gestió de menjadors escolars F.Roca S.L.

“La Transpirinaica Social Solidària és obrir portes al futur dels joves”

(Centre Sant Jaume /CR) La Transpirinaica Social Solidària (TSS) ha arribat aquest any sota el lema “La Cadena de la Vida”. Durant més de trenta dies, 300 joves d’entitats socials com el Centre Sant Jaume, de Badalona, entre d’altres, comparteixen experiències vitals amb més de 200 professionals de diferents sectors empresarials mentre realitzen una travessa pels Pirineus.

El Centre Sant Jaume treballa per combatre la bretxa digital

(Jesuïtes) El Centre Sant Jaume de Badalona, entitat que forma part del sector social dels jesuïtes, vol visibilitzar i combatre la bretxa digital que pateixen molts infants i joves que estan en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió, a través de la seva campanya Seguim Connectats #ConstruïmFutur.

Llenties solidàries: un concurs amb Carme Ruscalleda i Ada Parellada

(Centre Sant Jaume) Després de 8 anys celebrant el Sopar de Llenties Solidàries a benefici del Centre Sant Jaume, l’entitat de Badalona ha hagut de donar-li la volta al Sopar per treure endavant aquest important esdeveniment de captació de fons, reconventint-lo en un concurs.

El Centre Sant Jaume reparteix 500 àpats diaris a Badalona

(Centre Sant Jaume) L’empresa de restauració F. Roca elabora des del passat dilluns 500 plats que els voluntaris i voluntàries del Centre Sant Jaume i la Xarxa Solidària de Badalona reparteixen diàriament a diferents domicilis de la ciutat per donar resposta a la situació d’emergència alimentària que viuen moltes persones a causa de la crisi del coronavirus. La campanya ’50 cèntims, 1 àpat’ va sorgir a iniciativa de la pròpia empresa que va oferir els seus serveis al Centre Sant Jaume, entitat amb la que hi col·labora de forma habitual.

Veure la fe