Vés al contingut

notícies relacionades

El claustre de la Catedral de Barcelona, un oasi de verdor i calma

(Josep Gordi –CR) A les ciutats, no tot és brogit, soroll o presses, també existeixen espais de veneració, de contemplació de la natura, de silenci, de contacte amb l’intangible i l’essencial. Aquests indrets els podríem anomenar “santuaris urbans”. Amb el claustre de la catedral de Barcelona iniciem una col·lecció de reportatges que volen reivindicar els racons de pau i recolliment que existeixen a molts espais urbans.

El bisbe Vadell serà enterrat al Santuari de Llucmajor

(CR) El bisbe Antoni Vadell serà enterrat a la seva població natal de Llucmajor, al Santuari Nostra Senyora de Gràcia, després dels funerals que se celebraran dilluns a la Catedral de Barcelona i dimarts a la de Mallorca. Després de la mort aquest dissabte a la matinada, diumenge s’obrirà la capella ardent a la catedral de Barcelona.

La catedral de Barcelona estrena web

(Arquebisbat de Barcelona) En la proximitat de la festa de Santa Eulàlia, la catedral basílica metropolitana de Barcelona ha estrenat un nou web més visual i atractiu, i completament adaptat a tots els dispositius mòbils.

El web ofereix nous serveis i una millor usabilitat. Hi destaquen tres eixos de continguts: informació sobre culte i pregària, informació sobre visites turístiques i el seguiment online de misses en directe.

Bon any 2022, amb un poble que fa seva la Mare de Déu

(Roger Vilaclara –CR) Quina llegenda amaga la Mare de Déu de l'Alegria? Per qui és venerada la Mare de Déu de la Llum? Són algunes de les curiositats que el periodista i escriptor gironí Àngel Rodríguez i Vilagran explica des dels passadissos de la Catedral de Barcelona. Amb ell hem parlat sobre Maria, un personatge que pren una rellevància especial en les dates nadalenques.

recull de notícies

Veure la fe