Vés al contingut

notícies relacionades

catalonia Sacra 2024

Tolentino: “Cal rellançar una educació sentimental, cultural i espiritual del patrimoni”

GLÒRIA BARRETE –CR | “Quan parlem de patrimoni cultural sovint només parlem de patrimoni material. Hauríem de recuperar la raó per la qual ens interessem pel patrimoni, la raó per la qual ens fa obrir el cor i ens posa en contacte amb allò que dona sentit a la nostra vida”. Aquesta és l’afirmació amb la qual el cardenal José Tolentino de Mendonça, prefecte del Dicasteri de Cultura i Educació al Vaticà, ha iniciat la seva xerrada aquest dimecres al vespre al Palau Macaya de Barcelona. El diàleg s’ha emmarcat dins la presentació de l’Agenda 2024 de Catalonia Sacra.

catalonia-sacra-premsa

Els campanars seran l'eix de la nova programació Catalonia Sacra de 2024

CATALONIA SACRA | El festival únic per conèixer el Patrimoni Cultural de l’Església proposa, des del divendres 1 de març fins al 30 de novembre, més d'una trentena d'activitats en 22 comarques de Catalunya, 1 del País Valencià i s'estrena per primer cop al Principat d'Andorra.

catalonia-sacra-José-Tolentino

El nou prefecte del Dicasteri per la Cultura del Vaticà presentarà l'agenda 2024 de Catalonia Sacra

CATALONIA SACRA | La programació d'activitats del 2024 de Catalonia Sacra es presentarà el dimecres 28 de febrer a les 18:30 h al CaixaForum Macaya de Barcelona. L'acte pren una importància especial perquè comptarà amb la participació de José Tolentino Mendonça, recentment nomenat pel Papa Francesc Prefecte del Dicasteri per la Cultura i l'Educació de la Cúria Romana.

claustre-vic

Catalonia Sacra descobrirà la restauració del claustre de la catedral de Vic

CATALONIA SACRA | L'arquitecte Rafael Vila guiarà una visita pel claustre gòtic de la catedral de Vic aquest dissabte 23 de setembre. L'activitat l'organitza Catalonia Sacra i serà una oportunitat per veure per primera vegada les obres de restauració del pis superior que han acabat fa unes setmanes i que s'inclouen dins del pla director de la seu vigatana.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts