Vés al contingut

notícies relacionades

mapa-grups-dialegs-interreligios-01

Quin grup de diàleg interreligiós tens més a prop de casa?

ANNA GUIMERÀ / ROGER VILACLARA –CR | Salt, Tortosa, Manresa, Lleida o Reus. Hi ha grups de diàleg interreligiós a aquestes poblacions i a una vintena més arreu del territori de Catalunya. Són grups que aprofundeixen i dialoguen sobre els continguts essencials de cada religió i que promouen la convivència i la cohesió entre ciutats, pobles i barris a través del coneixement de les tradicions, espiritualitats i confessions. Amb la intenció d'apropar aquestes iniciatives i fer-les més visibles, des de Catalunya Religió publiquem aquest mapa interactiu per trobar el grup de diàleg interreligiós més proper a casa teva. 
nit-religions-2023-visita-00

La Nit de les Religions: “Aprofitem el fet interreligiós del barri per fomentar la convivència”

ANNA GUIMERÀ –CR | El Grup Interreligiós del Raval (GIR) ha ofert aquest dissabte 21 d’octubre una ruta guiada per diferents centres religiosos de barri del Raval de Barcelona. Aquesta activitat ha estat emmarcada dins del programa de la vuitena edició de 'La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg'. La ruta ha fet parada a dos llocs, la Mesquita Tarek Ibn Ziad i a la Parròquia Mare de Déu del Carme del Raval. “És necessari buscar els nostres punts comuns pel benestar del barri”, ha explicat el president del GIR, Mohamed Halhoul, durant la visita a la Mesquita.

afers-religiosos-podcasts-24

Afers Religiosos estrena un podcast sobre pluralitat religiosa

AFERS RELIGIOSOS | 'Avui parlem de creure' és la nova sèrie de 24 pòdcasts en català, d’emissió lliure, sobre la pluralitat religiosa a Catalunya. Amb la finalitat d’ajudar a estendre el coneixement de les diferents tradicions religioses que conviuen a Catalunya, des de la Direcció General d’Afers Religiosos ha dut a terme una acció que ofereixen a entitats, institucions i mitjans de comunicació.

audir-joves-presentacio-2

Aturar l'assetjament escolar, la lluita dels joves de l'AUDIR

CR | Promoure el coneixement dels drets humans entre l'alumnat i desmentir estereotips i prejudicis. Aquest és un dels objectius que persegueix el grup de joves de l'Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) des de la seva creació.

Veure la fe

podcasts