Vés al contingut

notícies relacionades

jorid-grane-taize

Jordi Grané, el quart català que entra a la comunitat de Taizé

CR | Durant la pregària del vespre d'aquest dissabte, Taizé ha acollit Jordi Grané com a nou membre de la comunitat. Amb ell, ja són quatre els catalans religiosos de la comunitat internacional establerta a França. Durant l'habitual pregària dels vespres de la comunitat de Taizé, els monjos s'han girat tots mirant al centre de la gran capella. Envoltat de tots els qui a partir d'ara seran els seus nous germans i davant del prior de la comunitat, Alois Löser, Grané ha passat de la camisa a la casulla blanca.
alois-taize

Germà Alois de Taizé: “Hem de fer un esforç per vincular els joves al Sínode”

VATICAN NEWS | La Comunitat de Taizé organitza una vigília ecumènica de pregària a la plaça de Sant Pere abans de la fase romana del Sínode sobre la sinodalitat. Un acte que el papa Francesc ha anunciat que serà el 30 de setembre i que per al prior de la Comunitat de Taizé, Alois Löser, és una oportunitat per implicar tots els cristians en el procés viscut per l'Església catòlica universal.

Totes les generacions, amb Taizé a la Sagrada Família

(Roger Vilaclara/Laura Mor –CR) Què busquen els joves a Taizé? Què els ha mogut aquest diumenge a passar més de dues hores de pregària a la Sagrada Família amb aquesta comunitat ecumènica? En entrevista al prior de Taizé, el germà Alois Löser, ha contestat a Catalunya Religió: “Això no m’ho heu de preguntar a mi, jo no puc contestar pels joves”.

Veure la fe