Vés al contingut

notícies relacionades

catedral-tarragona

La Catedral de Tarragona oferirà visites guiades de la mà dels canonges

Arquebisbat de Tarragona | Durant el mes d'agost, la Catedral de Tarragona oferirà una nova proposta de visites guiades a càrrec dels canonges de la catedral. La iniciativa permetrà descobrir alguns dels espais privats del Capítol de la Catedral, conèixer quines són les funcions que li són encomanades o quin és el sistema de votació que utilitzen els canonges quan s'ha de prendre alguna decisió. 

Un fil invisible que va al cor i a l’essència salesiana

(Salesians) La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora celebrarà a la Casa-Seminari de Màlaga del 18 al 22 d’abril del 2022 el Capítol Inspectorial on participaran més d’un centenar de salesians i seglars de les presències salesianes de Catalunya, Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Canàries, Extremadura, Illes Balears i Regió de Múrcia.

Discerniment al Capítol General de les Germanes Oblates

(Germanes Oblates) El XXI Capítol General de les Germanes Oblates ha començat amb uns dies de recés, que van finalitzar el diumenge 21 de juliol amb l'Eucaristia d'Obertura del Capítol. La celebració va ser oficiada pel superior general dels Redemptoristes, Michael Brehl, qui recordava que, en un moment com aquest, "el senyal que l'Esperit està enmig nostre és l'alegria i l'esperança".

VI Capítol dels Germans Maristes

(Unió de Religiosos de Catalunya) La casa de Notre-Dame de l’Hermitage (Saint-Chamond, França) ha estat l’escenari del VI Capítol provincial dels Maristes de França, Catalunya, Grècia, Hongria i Algèria, del 18 al 22 de juliol de 2019.

Llums llargues per a la Inspectoria Maria Auxiliadora dels Salesians

(Salesians) L'últim dia de la primera sessió del Capítol de la  Inspectoria Maria Auxiliadora dels Salesians s'ha caracteritzat pel seu enfocament sobre el present i futur de la nostra inspectoria. Acabats els informes que caldrà enviar al Capítol General 28, tocava dirigir la mirada vers els assumptes “domèstics”, però no per això menys importants.

Pere Ferré: "Anar a Capítol és contactar amb la realitat viva de l'Institut"

(Glòria Barrete –CR) Establir les bases de futur d'un orde, congregació o institució d'Església passa sovint per la celebració d'un Capítol. Hi ha congregacions que el celebren cada quatre anys, altres cada sis, o, com és el cas de l'Institut Marista, cada vuit anys. També solia ser una constant celebrar aquest tipus de conclave en format petit a Roma, com a seu central de l'Església catòlica.

Veure la fe