Vés al contingut

notícies relacionades

Pedro Aguado, reelegit superior general dels Escolapis

(Escola Pia) En la sessió de dissabte del Capítol General de l'Escola Pia que se celebra a Hongria, s'ha reelegit Superior General en Pedro Aguado Cuesta per un segon mandat de sis anys. En primer lloc de la jornada, Adelio Pagnini, de l'Escola Pia d'Itàlia, que és el més gran dels capitulars, ha fet una exhortació sobre com ha de ser el Superior General.

L’Escola Pia de Catalunya celebra la primera Festa de les Arts a Terrassa

(Escola Pia) L’Escola Pia de Catalunya celebra aquest dimarts la primera Festa de les Arts, que recull el testimoni dels 20 anys dels Premis a la Creativitat. Un esdeveniment que vol reconèixer els millors treballs de l’alumnat en diversos camps artístics. Les propostes finalistes estaran exposades a Terrassa, que és on se celebrarà la cerimònia de lliurament d’aquests guardons.

Àngels Geis i Esteve Pujol, guanyadors del Premi Joan Profitós 2015 d’Assaig Pedagògic

(Escola Pia) La Fundació Joan Profitós, sota el patronatge de l’Escola Pia de Catalunya i la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, han atorgat aquest dimecres els Premis Joan Profitós d’assaig pedagògic a Àngels Geis pel treball Els menjadors de parvulari són espais educatius, i a Esteve Pujol pel treball Esforç, prudència i llibertat. Parlant d’educació.

Veure la fe