Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Molts docents, pares i mares es pregunten si, enmig de la voràgine tecnològica, és possible oferir eines als infants i joves que els permetin viure el silenci com a camí cap al benestar personal i la seva entrada a la dimensió interior.

Amb l’objectiu d’enriquir aquests aprenentatges, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya proposa el curs ‘Saber del silenci per saber estar’. Es tracta d’una formació de 6 hores de durada que tindrà lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2021 de manera virtual.

El curs està destinat a totes aquelles persones relacionades amb l’àmbit socioeducatiu, des de famílies fins a docents o psicòlegs, que vulguin endinsar-se en la pràctica del silenci com a eina d’acompanyament i creixement espiritual. Una formació pràctica que, asseguren, “requereix no només una estona presencial, sinó també un treball personal quotidià”.

Anna Maria Rifà, creadora i responsable del programa ‘Escola Vedruna, escola atenta’, serà la responsable d’impartir les tres sessions del curs que abordaran els nivell de silenci, la dimensió interior i del benestar i obrirà les portes a la presència que habita en el nostre interior, a través de les eines que brinda el silenci.

Pel que fa als equips docents, es tracta d’una formació que es pot bonificar i que compta amb un certificat d’assistència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.