Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) Els habitants del barri de Nkolbisson de la perifèria de Yaoundé, al Camerun, aviat podran disposar d’aigua potable. Així ho ha informat l’ONG dels missioners claretians a Catalunya, Enllaç Solidari, que ha ajudat amb 20.000 € als claretians del Camerun per poder fer realitat aquest projecte que permetrà proveir d’aigua en bones condicions als veïns del barri.

Per aconseguir l’aigua potable, cal perforar un pou fins a trobar aigües no contaminades i instal·lar una bomba per fer pujar l’aigua fins a un dipòsit. De fet, per qüestions logístiques i de compra de material, l’ONG explica que s’ha començat el projecte fent el dipòsit. Amb aquesta primera fase de la construcció acabada, des de Yaoundé agraeixen l’ajuda rebuda. Un agraïment que l’ONG fa extensiu a totes les persones i entitats que durant el curs passat van col·laborar amb aquest projecte.

Enllaç Solidari ha explicat que ara només cal fer el pou i instal·lar la bomba i la canonada. Una obra que esperen acabar i posar en funcionament abans que acabi el 2022. Es tracta d’un projecte similar al que ja funciona a altres llocs.