Vés al contingut

notícies relacionades

Enllaç Solidari col·labora en la construcció d’un pou d’aigua potable al Camerun

(Claretians) Els habitants del barri de Nkolbisson de la perifèria de Yaoundé, al Camerun, aviat podran disposar d’aigua potable. Així ho ha informat l’ONG dels missioners claretians a Catalunya, Enllaç Solidari, que ha ajudat amb 20.000 € als claretians del Camerun per poder fer realitat aquest projecte que permetrà proveir d’aigua en bones condicions als veïns del barri.

Sant Joan de Déu: “Sempre a punt per sortir a practicar la caritat”

(CR/SJD) Tant el superior general, el germà Jesús Etayo, com el superior provincial, José Luis Fonseca, han adreçat un missatge amb motiu de la Festivitat de Sant Joan de Déu, aquest 8 de març. Etayo ha adreçat una carta a tots els que formen la Família Hospitalària arreu del món.

“Al Camerun el que fa por és misèria sobre misèria”

(Laura Mor –CR) Camerun és el tercer país africà amb més nombre de contagiats per coronavirus, segons les dades que ha publicat l’OMS. El capellà Miquel Àngel Pérez, rector de la parròquia de Santa Coloma de Gramenet i la de Sant Miquel Arcàngel de Singuerlín, en va tornar just quan va començar el confinament.

"Són valents, el terror dels bokos no els ha paralitzat"

(Miquel Àngel Pérez) Un grup de nenes cantaven quan va acabar la missa en Darak, al llac Txad. Les cançons infantils omplien l’atmosfera d’una certa alegria melancòlica. La missa havia estat molt bonica i emotiva. Darak està en una d’aquelles fronteres de la por. Els fonamentalistes de Boko Haram actuen no massa lluny, en la impunitat que els hi dona una geografia de mil illes. La presència militar és més que evident, en el port tot estava sobre la vigilància dels ulls uniformats. Tota la regió està sobre la mirada atenta dels que porten uniforme i armes.

“Les missions de Blangoua i Makary són estables d’acollida”

(CR) Pla d'emergència al Camerun. A les necessitats humanitàries d'aquest país del centre-oest africà, s'hi segueix sumant la violència de Boko Haram. Ho explicava aviat farà un any Miquel Àngel Pérez i aquesta vegada ho fa en la seva felicitació de Nadal.

Veure la fe