Vés al contingut

notícies relacionades

La cursa SED dels Maristes a Lleida recapta 6.500 €

(SED) La setena edició de la cursa SED a Lleida que organitza l'ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), vinculada als maristes, ha recaptat 6.500 €. Els diners es destinaran al projecte 'Umeme Safi' que busca millorar la infraestructura d'algunes escoles del centre-est d'Àfrica a través de la instal·lació de plaques solars.

Bosco Global acompanya joves de l'Àfrica en el seu “somni d'emprendre”

(Salesians) Amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa i l'ONG Salesiana, Bosco Global, les salesianes de Kara, a Togo, preparen i acompanyen les joves per emprendre i inserir-se al món laboral en diferents especialitats com la perruqueria o la confecció de roba. Recentment, han posat en marxa una formació professional en cuina i pastisseria, d'una durada de dos anys, per a un total de 50 alumnes.

Enllaç Solidari col·labora en la construcció d’un pou d’aigua potable al Camerun

(Claretians) Els habitants del barri de Nkolbisson de la perifèria de Yaoundé, al Camerun, aviat podran disposar d’aigua potable. Així ho ha informat l’ONG dels missioners claretians a Catalunya, Enllaç Solidari, que ha ajudat amb 20.000 € als claretians del Camerun per poder fer realitat aquest projecte que permetrà proveir d’aigua en bones condicions als veïns del barri.

Bisbes d’Àfrica: “Vacunar-se contra la Covid-19 és un acte de caritat cap als més dèbils”

(CR) “La recerca del bé comú requereix la vacunació, principalment per protegir els més dèbils i vulnerables”. Aquesta frase, que han utilitzat els bisbes de Kènia en un comunicat recent, resumeix a la perfecció la voluntat dels bisbes d’Àfrica d’ajudar en la campanya de vacunació al continent africà. Per fer-ho, les Conferències Episcopals Africanes han emès cadascuna un comunicat on expressen el seu suport a la vacunació, i animen als preveres, religiosos i religioses a acceptar la vacuna.

panoràmica

Veure la fe