Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MCEC) L’escriptor i creador de jocs de paraules, Màrius Serra, col·labora amb la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya amb l’organització de la segona edició del concurs ‘La paraula s’agrada’. L’esdeveniment se celebrarà divendres 30 de novembre a les 19h a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de Barcelona. L’objectiu d’aquesta sessió, com el de la Mostra, és presentar i donar a conèixer la diversitat religiosa existent a Catalunya, especialment, entre els joves.

D’aquesta manera, es durà a terme un concurs obert en què tots els assistents seran participants i que es podrà seguir també a través de les xarxes socials de la Mostra, al perfil @cinemaspiritcat de Twitter, Facebook i Instagram. El joc tindrà lloc dins els Afterworks Obs, de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura. Els assistents a l’acte podran maridar el joc de paraules amb una copa del vi ‘Il·lusió’, que alhora, serà un dels premis que rebran els guanyadors.

‘La paraula s’agrada’, juntament amb les darreres projeccions, serà un dels actes que posarà punt i final a la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Aquest 2018, han estat un total de 72 visionats que han arribat a 16 ciutats catalanes i 9 centres penitenciaris de la mà d’una setantena de presentadors experts de diferents disciplines que han analitzat i comentat els films en sessions amb un format cinefòrum.

Des del 2014 la Direcció General d'Afers Religiosos encapçala l’organització de la Mostra de Cinema Espiritual, amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, l’Obra Social "la Caixa" , la Basílica de la Sagrada Família, Àgape i els cinemes Verdi.