Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Ara més que mai, volem estar al costat de les famílies. A Coral Memorial, gestionem columbaris instal·lats en esglésies i espais sagrats de tot Catalunya per dipositar les urnes dels vostres éssers estimats.

I ara, davant l’excepcionalitat del moment que estem vivint, intentem alleugerir el dolor de les famílies i els donem la possibilitat de guardar l’urna durant tres mesos, de manera gratuïta, en un dels nostres espais de columbaris.

Estem al costat de les famílies i en aquesta situació que es fa encara més dolorosa davant la impossibilitat de vetllar l’ésser estimat, aquest servei es complementa amb la recollida i l’acompanyament de la introducció de l’urna al columbari, amb la presència del mossèn i dels familiars més propers.

Aquest període de custòdia de tres mesos ofereix un temps més assossegat de reflexió per a les famílies a fi de poder decidir el destí de la seva urna, si la volen recuperar o bé deixar al columbari de la seva església per mantenir el record etern. També poden optar pel lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs). Aquesta quota mensual està subjecte a una permanència de 3 mesos.

A Coral ens ocupem de tot el procés: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.