Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas Diocesana de Lleida) Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi han acordat amb l’Ajuntament de Lleida participar en la campanya de temporers a la ciutat, col·laborant en la gestió dels serveis d’acollida i menjador que s’ofereixen als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida.

La voluntat de les dues entitats ha estat sempre la implicació en les campanyes de la fruita dolça a la ciutat amb els serveis que les dues entitats ofereixen en favor dels col·lectius de població més vulnerables. En aquesta ocasió handonat resposta a la demanda per part de l’Ajuntament davant l’emergència existent en l’actual campanya.

És urgent trobar una solució adient a les necessitats més bàsiques de les persones temporeres que es troben a la ciutat de Lleida, això ha motivat a les entitats a presentar un projecte conjunt. Malgrat això, es reafirmen que per futures campanyes és necessari cercar un canvi de model que s'haurà de treballar conjuntament amb tots els organismes implicats.

La implicació de les dues entitats es concretarà en fer-se càrrec del servei d’acollida i de menjador al vespre. Per dur a terme aquesta tasca es compta amb persones voluntàries, menors de 60 anys respectant les normes establertes per les autoritats sanitàries i amb sis persones contractades.  

El projecte de menjador començarà el 6 de juliol i el d'acollida el 13 de juliol.