Vés al contingut

notícies relacionades

La parròquia de Sant Ignasi acollirà temporers abans que obri el pavelló de Lleida

(Càritas Lleida) Les portes de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida es tornen a obrir aquest dijous per acollir les persones temporeres que arribin a la ciutat per treballar en la campanya de recollida de fruita. El projecte oferirà, a més de la pernoctació, la possibilitat de disposar de tots els àpats i espais de consigna i dutxes a les persones que s’hi acabin allotjant. L’espai comptarà amb 11 places d’acollida.

La parròquia de Sant Ignasi de Lleida tornarà a acollir persones temporeres

(Càritas Diocesana de Lleida) La parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida obrirà les portes el dia 17 de maig per acollir les persones temporeres que arribin a la ciutat per treballar en la campanya de recollida de fruita. El projecte, resultat de la col·laboració entre tres entitats lleidatanes, Arrels Sant Ignasi, Càritas Diocesana de Lleida i Creu Roja, i amb la participació de la Plataforma Fruita amb Justícia Social, oferirà la possibilitat de pernoctació, a més d’esmorzar, sopar i espais de consigna i dutxes a les persones que s’hi acabin allotjant.

Constaten l'arribada dels primers temporers al Segrià

(Càritas Lleida) Càritas Diocesana de Lleida ha constatat l'arribada de persones temporeres arreu de tot el territori on estem duent a terme la nostra acció. A la vegada l’entitat confia que les administracions (local, autonòmica i estatal) puguin donar una resposta adequada a la situació que, des de fa molts anys, es viu a ponent, i no es repeteixin les situacions de vulnerabilitat i la vulneració de drets, que especialment es van viure a la primavera i l'estiu de l'any passat, agreujades amb la crisi de la Covid-19.

Arrels Sant Ignasi insta a l’Ajuntament de Lleida a un lideratge davant l’exclusió social

(Arrels Sant Ignasi-CR) Aquest dilluns Arrels Sant Ignasi ha rebut la visita de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb Sandra Castro, regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes i Mariama Sall, futura regidora de les Polítiques per als Drets Socials, tots ells acompanyats de la directora, Rosa Majoral i el president de la fundació, Roger Torres.

Tres entitats de Lleida col·laboren per donar resposta als temporers

(Bisbat de Lleida) Tres entitats de Lleida, Creu Roja, Arrels Sant Ignasi i Càritas Diocesana de Lleida, que tenen l’objectiu d’atendre a les persones en situació de vulnerabilitat i exclusió i membres de la Plataforma Fruita amb Justícia Social s’uneixen per poder acollir d’una manera senzilla a les persones que arriben a la ciutat per la campanya de la fruita a l’espera que el projecte de temporers s’iniciï com cada any.

panoràmica

Veure la fe