Vés al contingut
Catalunya Religió

(IQS) IQS ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona a través del programa "Universitats amb Cor". La finalitat d'aquest acord és apropar a la comunitat universitària d'IQS l'experiència de Càritas des del punt de vista social, del voluntariat i de la Responsabilitat Social Corporativa.

IQS promourà entre els seus alumnes el coneixement de la realitat social i de les accions que porta a terme Càritas. Amb aquesta finalitat, IQS organitzarà activitats de divulgació i fomentarà el voluntariat entre l'alumnat. Es tracta de consolidar encara més la relació entre totes dues institucions, les quals desenvolupen des de fa algun temps accions conjuntes.

La signatura del conveni va tenir lloc el passat dijous 6 de febrer a IQS per part de Pere Regull, director general IQS, i Jordi Roglà, director de Càritas Diocesana de Barcelona, davant la presència de Fernando Port i Juan M. Tintiré, voluntaris de l'entitat, i d'Albert Florensa, membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià IQS.

Durant la signatura, el director de Càritas Diocesana de Barcelona es va interessar, entre molts altres temes, per l'evolució d'IQS i per l'oferta dels nous estudis de grau i de màster que ofereix aquesta entitat. La internacionalització dels estudis universitaris d'IQS va despertar també l'interès dels presents. Fernando Port va recordar que fa poc Càritas va tenir l'oportunitat de participar en una taula rodona, dins de la 5a edició Joint Master in Global Entrepreneurship and Management (jMGEM), sobre la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i sobre com integrar el negoci empresarial amb les accions socials. Es va subratllar l'excel·lent organització del Màster i la seva gran projecció internacional.

Albert Florensa va intervenir per exposar algunes de les iniciatives i campanyes que actualment es duen a terme des de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià IQS, com ara la participació dels alumnes en projectes d'integració social, o en l'organització de campanyes puntuals per a la parròquia de Badia del Vallès o el Centre Assís de Sarrià.

Pere Regull, director general IQS, va finalitzar la reunió felicitant Càritas per la tasca que realitza en la construcció d'una societat més justa i més compromesa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.