Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas implementarà la targeta Barcelona Solidària per a aliments a les famílies a tota la demarcació

(Càritas Barcelona) Càritas acompanya i acull les persones en situacions de vulnerabilitat perquè puguin recuperar la confiança i la dignitat per sortir-se’n. Aquesta és una de les premisses que inspira l’acció social de la institució i que la va portar a impulsar, fa uns mesos, la targeta Barcelona Solidària. Una targeta que fins ara només s’havia implementat a la ciutat comtal i que a partir del febrer també podrà fer-se servir a tots els municipis de la demarcació. 

Conveni de col·laboració entre Càritas Girona i la clínica dental Cervera

(Càritas Girona) La Clínica Cervera, especialitzada en periodòncia, implantologia i salut dental, tanca l’any amb 35 visites a 7 nens (5 nens i 2 nenes) d’entre 6 i 10 anys amb risc d’exclusió social, amb un promig de 5 visites per nen. Per procedència geogràfica, 6 nens són de Salt i un, de Girona.

L'assistència religiosa evangèlica als hospitals públics, protegida en un conveni

(Direcció General d'Afers Religiosos) Aquest dimarts la Generalitat i el Consell Evangèlic de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per garantir l’assistència religiosa evangèlica als centres hospitalaris inclosos en la xarxa d’internament d’utilització pública de Catalunya. Els destinataris seran les persones malaltes ingressades en centres hospitalaris d’utilització pública que lliurament ho sol·licitin, així com els seus familiars.

Càritas de Barcelona i IQS treballaran junts per una societat més justa

(IQS) IQS ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona a través del programa "Universitats amb Cor". La finalitat d'aquest acord és apropar a la comunitat universitària d'IQS l'experiència de Càritas des del punt de vista social, del voluntariat i de la Responsabilitat Social Corporativa.

Veure la fe