Vés al contingut

notícies relacionades

Jordi Roglá deixa la direcció de Càritas Barcelona

(Arquebisbat de Barcelona) A finals de curs Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas Diocesana de Barcelona. Després de deu anys de dedicació, així com de guiatge i traspàs d’activitats de les diòcesis germanes de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, l'arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha acceptat la petició de Roglá.

Càritas de Barcelona i IQS treballaran junts per una societat més justa

(IQS) IQS ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona a través del programa "Universitats amb Cor". La finalitat d'aquest acord és apropar a la comunitat universitària d'IQS l'experiència de Càritas des del punt de vista social, del voluntariat i de la Responsabilitat Social Corporativa.

La precarietat en l’habitatge afecta la salut de les persones i pot abocar-les a l’exclusió social

(Càritas Diocesana de Barcelona) Tenir un habitatge amb bones condicions i poder assumir-ne els costos són uns dels factors clau perquè les persones sentin que la seva vida és estable i digna i perquè, aquesta tranquil·litat, els permeti gaudir d’un bon estat de salut. Aquestes són algunes de les conclusions a les quals Càritas Diocesana de Barcelona ha arribat en l’informe '

La Diputació de Barcelona amb els "Clubs amb Cor" de Càritas

(Diputació de Barcelona) El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglà, van signar aquesta setmana un conveni de col·laboració per difondre accions esportives solidàries a través del prog

Feina amb Cor, el nou projecte de Càritas Barcelona per acompanyar a l'ocupació

(Càritas Barcelona) Persones que portin més d’un any a l’atur, que tinguin familiars al seu càrrec i que hagin esgotat la prestació per desocupació, o estiguin a punt d’esgotar-la. Són el públic potencial del nou projecte Feina amb Cor i del Servei d’Acompanyament a l’Ocupació que Càritas Diocesana de Barcelona (CDB) ha presentat aquest dilluns al Teatre Victòria.

Càritas: L'eradicació de la pobresa hereditària és factible

(Jordi Llisterri – CR) Projecte Paidós. Aquest és nom d’un nou programa de Càritas Diocesana de Barcelona per a l’atenció integral i integrada de la pobresa infantil. Les principals innovacions que ofereix aquest programa és afrontar la pobresa hereditària –la que es transmet de pares a fills- des de tots els fronts, el treball en xarxa amb diverses entitats públiques i privades, i l’avaluació reglada dels resultat obtinguts.

panoràmica

Veure la fe