Vés al contingut

L'economia no és neutra. Ha d'estar al servei de les persones. I a més l'economia no és una fatalitat atmosfèrica contra la qual no es pot fer res.

Sota aquest punt de partida es planteja la conversa i els comentaris que presenta el numero de juny de Vida Nueva Catalunya. La pregunta és com sortirem de la crisi. La resposta és actuant amb valors diferents dels que ens han portat a on hem arribat. Potser amb propostes alternatives, o reformant el que ha deixat de funcionar.

Dos economistes cristians vinculats a entitats socials ens ofereixen algunes respostes: Josep Maria Cullell, conegut per la seva trajectòria política, presideix la fundació d'obra social de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i és degà del Col·legi d'Auditors Internacionals d'Afers Econòmics de la Santa Seu, i Salvador Busquets, que va deixar al novembre la direcció de la Fundació Arrels d'acollida a sense sostre, on ha estat 17 anys, i que actualment col·labora amb el Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia.

Un avanç del número es pot consultar aquí i està disponible íntegrament en la web per a subscriptors. Aquest cap de setmana amb una oferta especial de subscripció.

Vida Nueva

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.