Vés al contingut

notícies relacionades

Jordi Roglá deixa la direcció de Càritas Barcelona

(Arquebisbat de Barcelona) A finals de curs Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas Diocesana de Barcelona. Després de deu anys de dedicació, així com de guiatge i traspàs d’activitats de les diòcesis germanes de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, l'arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha acceptat la petició de Roglá.

El bisbe Cortés i l’abat Soler parlen de la crisi

(Bisbat de Sant Feliu) "Pistes per viure i creure en temps de crisi", era el tema del diàleg que es va fer aquest dimarts a Vilanova i la Geltrú, amb el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, i l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler. També hi participar l’emprenedor Ángel de Arriba, emprenedor en un acte moderat per l’editora Núria Mañé a la sala de l'escola Santa Teresa de Jesús.

“La crisi d’Europa i Europa davant la crisi”

(Cristiansime i Justícia) La situació de la Unió Europea en el moment actual és una de les línies de treball i reflexió que està portant a terme durant aquest curs el centre d’estudis Cristianisme i Justícia. L’equip del centre està treballant internament aquesta qüestió a través del seu Seminari Social i a partir de la setmana vinent s’oferirà també un Seminari obert a tothom sobre el present i futur d’Europa.

panoràmica

Veure la fe