Vés al contingut

No goso dir el “ja sóc aquí”, però sí que us faig saber que ja he arribat a Figueres i que vaig sortir de Niamey ben eixonat, amb el cos i l’ànima arrossegant-se gairebé per terra; vàrem tenir un mes de maig excessivament calorós, amb fortes tallades de llum i moltes hores sense aigua. Ara, ja torno aixecar l’orella i a treure pit per començar les vacances que no serà altra cosa que canviar de feina. Penso que aquesta és la millor manera d’oxigenar-se, esbandir cabòries i omplir piles.

Anem al gra. El diumenge 28 de juny celebro els 50 anys d’ordenació sacerdotal i de Missioner d’Àfrica. Estaré ben a prop també dels 50 de presència a l’Àfrica: 20 a l’Alt Volta/Burkina Faso i 30 a Níger (si us plau, no confongueu més el nostre país -per cert, l’últim del món altra vegada- amb Nigèria!). Ens varen ordenar al Mercadal de Girona el 27 de juny del 1965. Entre els quatre que érem, hi havia també en Joaquim Vallmajó assassinat a Rwanda l’abril del 1994. No cal dir que el tindrem molt present i que el recordarem d’una manera més entranyable el dia 29, diada de Sant Pere, 50 aniversari de la celebració de la seva primera missa a Navata.

Esteu tot convidats a celebrar aquestes diades d’acció de gràcies. No puc concebre poder dir “gràcies” sense vosaltres que sou el curull de l’agraïment: familiars, amics d’arreu i coneguts. Vegeu el programa que ja tenim força encarrilat:

Dia 28 de juny, a les 11h, a la parròquia de la Immaculada (al costat de l’Institut Ramon Muntaner), celebració d’acció de gràcies. Després de la missa, farem un pica-pica comunitari al porxo de l’església i a l’ombra de les alzines de la plaça de l’Institut. Tothom hi està convidat. Cap a les 2 de la tarda, amb els familiars, capellans que puguin venir i amics de fora, tindrem el goig de compartir un dinar de germanor a la mateixa plaça o bé al claustre de l’Institut segons el temps i la calor que faci. Per preveure l’assistència efectiva a aquest àpat, us demano de confirmar la vostra presència com més aviat millor i dir-me quants sereu. Gràcies.

El dia 29, festa major de la parròquia de Sant Pere i de la ciutat de Figueres, a les 11h, hi farem la celebració eucarística, commemorant igualment els 50 anys i recordant ben especialment el nostre estimat Quim. Després de la missa, els familiars i amics d’en Quim, ens reunirem a la sala de la catequesi (entrada plaça Dalí) per fer-la petar una estona entorn d’un pica-pica.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.