Vés al contingut

(Cori Casanova) De mossèn Rovira recordo moltes coses, des de la sort d’haver-lo tingut com a professor en el que era l’Institut de Teologia, actual ISCREB, fins a un munt de conferències, xerrades a trobades de moviments especialitzats... Però recordo especialment la primera vegada que, essent jo estudiant dels primers cursos de Medicina, ens va dir als del MUEC (Moviment d’ Universitaris i Estudiants cristians) que el primer nivell d’evangelització és “fer que les coses siguin el que han de ser”. I darrerament, tot i que ja fa uns anys, el privilegi de poder prepara un recés amb ell per al Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona al voltant de la Passió segons Sant Mateu de Bach.

I ara, passats els anys, penso que aquestes meves dues sensacions són una bona síntesi d’en Josep M. Rovira: no hi ha evangelització sense denúncia i sense compromís per a un món més “com Déu vol”, però no hi ha fe sense la experiència de gratuïtat i abandó i confiança que traspua la Passió de Bach. Gràcies, mossèn Rovira perquè en tu sempre ha estat així.

Cori Casanova és metgessa i promotora de Laicat XXI

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.