Vés al contingut

notícies relacionades

Antoni Daufí, el claretià que dibuixa l'Evangeli

(Claretians) Cada setmana el claretià Antoni Daufí il·lustra l’evangeli que pertoca aquell diumenge i el difon per correu electrònic. Situa els personatges en circumstàncies d’ara. “Una de les meves dèries és representar l’Evangeli avui”, diu. En aquest vídeo veiem el seu espai de treball: un petit despatx dins de l’habitació de la comunitat de Girona on viu.

Música com a eina de transmissió de fe, l'exemple del Canòlich Music

(Glòria Barrete –CR) Pot el hip hop, el rock o la música electrònica ser un estil de música per transmetre avui el missatge cristià? Sovint pel gran públic pensar en música cristiana és sinònim de quatre guitarres tocant durant les comunions a una parròquia o durant les colònies dels esplais de lleure. Poques vegades s'associa el concepte de música cristiana a concerts on l'electrònica, les bateries, els espectacles visuals i artístics o les cançons de hip hop s'hi fan presents. Res més lluny de la realitat, i no cal marxar a altres continents per comprovar-ho.

Editors claretians revisen la missió a Roma

(Claretians) Convocats i presidits pel pare Miguel A. Velasco, Prefecte General d’Apostolat, del 18 al 23 de maig s'han reunit en la Cúria General un grup de vint claretians i col·laboradors, entre els quals el director de l’Editorial Claret, Marcel·lí López, que exerceixen el seu ministeri missioner en el camp editorial.

Grups CREC de la FEDAC, potenciar la transcendència a l'escola

(CR/FEDAC) "Ensenyar amb els llibres és un camí molt llarg, però amb l’exemple és breu i eficaç", deia el Pare Coll a la seva època. A principis de maig una setantena de nois i noies es van reunir a Gironella sota el lema Natura't. Jocs, activitats, natura, pregàries.

L’Ateneu de la FEMN, una proposta d’evangelització des dels Esplais d'Urgell

(Jaume Mayoral –FEMN) Des del grup de treball de la Fe de la Fundació Esplais Santa Maria de Núria (FEMN), del bisbat d’Urgell i amb la col·laboració de la Delegació Diocesana de Joventut, ha sorgit un projecte per poder acompanyar als joves en el camí de la trascendència, des d’una acció de proposar, dialogar i acompanyar.

Sistach: “Jesús no va adoptar posicions fonamentalistes”

(CR) El darrer número de Catalunya Cristiana publica una llarga entrevista al cardenal Lluís Martínez Sistach. L’arquebisbe de Barcelona valora dos esdeveniments recents de la diòcesis, l’Atri dels Gentils i la Missió Metròpolis. També reflexiona sobre l’evangelizació a partir del llibre que acaba de publicar La Sagrada Família, un diàleg entre fe i cultura. Una icona per a l’Església del segle XXI.

panoràmica

Veure la fe