Vés al contingut

He de confessar que després de tants anys d'estimar la meva església i lluitar per una església "una mica diferent", quan no entenia massa les encícliques o, (he de dir la veritat) era impossible que aquestes encícliques arribessin a molta gent, me les llegia com una obligació, a vegades em costava bastant. Trobo, per primera vegada, un document escrit directament pel sant pare, que no només l'entenc sinó que em serveix per llegir, em serveix per fer la pregària del matí, em serveix... per la joia, i aquest és el títol. La joia de l'Evangeli és veritablement una joia. Jo dic moltes vegades; per què ens van ensenyar primer els manaments i després les benaurances? Ara tenim un sant pare que ens parla de l'alegria de la bona notícia. Si és que és bona notícia és una alegria. He gaudit tant des del primer moment amb coses tan senzilles com aquestes... obrim les portes de l'església, obrim les portes al sagrament. (...)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.