Vés al contingut

notícies relacionades

pensaments sobre abusos i Església

Nou reflexions al voltant dels abusos i l’Església

EDUARD REY | Per diversos motius, en els últims anys he hagut d’estar en diversos diàlegs on s’ha parlat sobre els abusos a menors en el marc de l’Església Catòlica. També he conegut algun cas de prop. En aquest escrit intento fer serenament les meves reflexions, a partir de coses que he anat sentint (i patint) al llarg d’aquests anys, i compartir-les, sense més pretensions.
Nen-resant-creu

Els bisbes parlen de les preocupacions de l'Església

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del que ocupa i preocupa l’Església, de la fermesa de la fe, de l’encíclica Pacem in Terris, de l’Aliança Nova, de viure la fe també durant l’estiu, de l’Assemblea diocesana de Lleida, de la por i de ser transmissors de la bellesa de Déu

El Vaticà aprova la creació de la Facultat Antoni Gaudí

(Facultats Eclesiàstiques de Catalunya) El cardenal Zenon Grocholewski, prefecte de la Congregació per a l’Educació Catòlica, ha signat aquest dijous al migdia a Barcelona el decret de creació de la Facultat Antoni Gaudí d’Història de l’Església, Arqueologia i Arts cristianes (FHEAG), impulsada des de l’Arquebisbat de Barcelona.

La revista 'L’Agulla', 90 números de frontissa intereclesial i política

(Laura Mor –CR) Experiències tangibles de fe, relats concrets de cada dia, persones esperançades que formulen un projecte vital lligat a Déu. Les històries i reflexions que publica la revista L’Agulla aviat sumaran 90 números i per a celebrar-ho convoquen una trobada amb els subscriptors pel proper diumenge 1 de juny al barri del Gornal, a l’Hospitalet del Llobregat.

recull de notícies

Veure la fe