Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 1/10/2020

Amb el suport de:

 

 

(Editorial Baula) L'Escola de Teologia i Ministeri de Boston College, en col·laboració amb diverses institucions, entre les quals destaca la Fundació Edelvives, ofereixen el curs gratuït en línia 'Sínodes i sinodalitat. De Christus Vivit a l’Estimada Amazònia' del 26 d'octubre al 27 de novembre 2020.

Pels organitzadors, “l'actual moment eclesial convida a una revisió i reforma de les estructures de l'Església”, la qual cosa suposa una conversió sinodal, tal com va manifestar el papa Francesc l'any 2015.

El curs, que reuneix veus autoritzades en el tema, pretén oferir elements de discerniment que ajudin a comprendre el significat i els desafiaments d'una Església cridada a emprendre processos de conversió sinodal. Serà ofert en castellà en format online.

A més, en connexió amb el pròxim Sínode convocat pel papa Francesc, i com a complement a aquest curs online, Edicions Khaf publica “Reforma d’estructures i conversió de mentalitats” una obra coral coordinada per Rafael Luciani i Carlos Schickendantz, i posada en escena per diversos i diferents autors involucrats en la vida de l'Església i experts teòlegs abordant la “importància dels canvis estructurals a l’Església”.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.