Vés al contingut

notícies relacionades

baula-2

32 llibres perquè infants i joves omplin de paraules i fantasia aquest estiu

Baula | Amb l'arribada de l’estiu, comencen els plans per a les vacances. A la maleta no hi faltaran ni la crema solar ni els banyadors i, per descomptat, tampoc els llibres. Perquè, segons Baula, "són uns companys perfectes per gaudir a la platja, a la muntanya, mentre viatgem o a casa". L'editorial proposa títols per a totes les edats amb els quals omplir de paraules i fantasia aquest estiu.

Comunicació i menjar: webinar conjunt de les famílies de l'escola cristiana i BAULA

(BAULA) La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC) conjuntament amb l'Editorial BAULA organitzen 'Com millorar la comunicació amb els fills a través del menjar'. Es tracta d'un webinar gratuït sobre alimentació que es durà a terme el pròxim 16 de novembre un webinar gratuït sobre l'alimentació. 

Neix ‘caFEïna’, videocàpsules per despertar la fe a l’escola

(Escola Cristiana) Amb la pregunta “Quines són les tres C’s de la pastoral educativa integral?” s’ha fet el llançament del primer curt de la sèrie “CaFEïna. Videocàpsules per desvetllar la pastoral educativa”. Es tracta d’una iniciativa del Departament de Pastoral que ja es pot consultar al canal de youtube de l’Escola Cristiana i que compta amb el patrocini de l’editorial Baula.

Baula ofereix un curs gratuït sobre la sinodalitat a l’Església

(Editorial Baula) L'Escola de Teologia i Ministeri de Boston College, en col·laboració amb diverses institucions, entre les quals destaca la Fundació Edelvives, ofereixen el curs gratuït en línia "Sínodes i sinodalitat. De Christus Vivit a l’Estimada Amazònia" del 26 d'octubre al 27 de novembre 2020.

Recursos educatius per acompanyar en temps de canvi

(Editorial Baula) La Fundación Edelvives i la Editorial Baula segueixen apostant per la cura i la prevenció amb una sèrie de recursos per afrontar el que estem vivint en el món educatiu. Som conscients de les conseqüències derivades de la crisi sanitària que està afectant, fonamentalment, a les famílies, als nostres alumnes i educadors

El rol de l'educador cristià en temps de canvi

(Baula) La Fundación Edelvives, a la qual pertany l'Editorial Baula, organitza una Trobada en  línia gratuïta, en col·laboració amb la CIEC, sobre «El paper de l'educador cristià en temps de canvi» el proper dijous 28 de maig, a les 18 h. Durant els últims mesos, la incertesa i el desconeixement sobre la gestió de l'epidèmia del coronavirus a nivell mundial ha commocionat el món sencer.

panoràmica

Veure la fe

podcasts