Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Nou delegat de Mitjans de Comunicació a Lleida. El periodista Jordi Pérez Ansótegui assumeix aquesta responsabilitat en substitució del sacerdot Carles Sanmartín.  Pérez col·laborava a la delegació des de fa gairebé dos anys i ara el bisbe Joan Piris l'ha escollit per liderar el departament encarregat de la relació amb els mitjans informatius i dels mitjans de comunicació de la diòcesi com el Full dominical, la web, les xarxes socials, la producció audiovisual i el programa de ràdio ‘De bat a bat’.

Jordi Pérez va ser director del diari La Mañana de Lleida durant vint-i-tres anys, del 1989 al 2012, i és professor associat del Departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida. 

En els darrers quatre anys Carles Sanmartín ha renovat totalment la delegació i ha catalitzat un nombrós equip de voluntaris que tiren endavant diversos projectes comunicatius. Entre ells, la seva incorporació ha suposat introduir la producció audiovisual, amb un plató al mateix bisbat, i la renovació de la presència digital. Amb pocs recursos i comptant bàsicament amb el voluntariat, l'ha convertit en una de les delegacions de mitjans més dinàmiques. Aquesta tasca l'ha compaginat amb la vida parroquial, el treball d'acció social que ja realitzava a Càritas i, els darrers anys, liderant el projecte dels Habitatges Socials del Seminari.

Actualment, la majoria de les delegacions diocesanes de mitjans de comunicació de les deu diòcesis catalanes compten amb un laic al capdavant.