Vés al contingut

notícies relacionades

Jordi Capdevila, nou delegat de mitjans del Bisbat de Lleida

(Bisbat de Lleida) El professor de Llengua Castellana, Literatura i Periodisme a Batxillerat del Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia de Lleida Jordi Capdevila Mas ha estat nomenat nou delegat de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Lleida.

Miquel Àngel Martín i el càrrec que sempre havia somiat

(Jordi Pérez –CR) La notícia arribava de nit. Les males notícies acostumen a arribar així. Amb la foscor, de forma sorprenent, de patac... i llavors el cor s’encongeix. “Em sap greu escriure’t en aquestes hores, però ens acaben de comunicar que ens ha deixat en Miguel Àngel Martín”, deia el breu whatsapp que s’il·luminava en el mòbil. I tot seguit et comences a fer preguntes sense resposta. Què? Com? Quan? On? Per què?

El bisbat de Lleida digitalitza 14 anys d'arxiu audiovisual

(Bisbat de Lleida) La web del Bisbat de Lleida exhibeix des de fa uns dies un centenar de vídeos de la història recent de la Diòcesi que van ser gravats entre 1988 i 2001 durant l'etapa de mossèn Jaume Montaña com a delegat de Mitjans de Comunicació de la diòcesi. 

Culmina el procés d’integració de les províncies jesuïtes

(Jesuïtes) El pare Adolfo Nicolás, superior general de la Compañía de Jesús, presideix aquest dissabte 21 de juny a Madrid la celebració de la creació de la nova Província d’Espanya. L’acte consisteix en una eucaristia al Col·legi Nuestra Señora del Recuerdo. Durant la celebració, es llegirà el decret de creació de la nova Província i la patent del nomenament del pare provincial, Francisco José Ruiz Pérez.

Llorenç Puig, nou delegat dels jesuïtes a Catalunya

(Jordi Llisterri –CR) Llorenç Puig serà el nou responsable dels jesuïtes a Catalunya. Aquest dissabte culmina el procés de creació de la nova província que agrupa tots els jesuïtes a Espanya amb una celebració a Madrid presidida pel superior general, Adolfo Nicolás. 

Veure la fe