Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Associació Amics Mossèn Huguet) Aquest dissabte se celebra la IV edició del Memorial que organitza l’Associació d’Amics de Mossèn Huguet. L'acte tindrà lloc al Teatre Comarcal de Solsona i comptarà amb la participació de sor Lucía Caram.

El Memorial començarà a dos quarts de deu del matí, amb un esmorzar-tertúlia adreçat a joves i infants amb la germana dominica, a l’Hotel Sant Roc. La solidaritat i la mirada cap als altres serà el tema central.

A les 11 del matí, al Teatre Comarcal Caram pronunciarà la conferència inaugural, que s’enllaçarà amb 'Paraula d’Huguet', la part del Memorial que atansa directament a la figura de Jesús Huguet, a través de la seva paraula, aquest any, en la seva vessant catequètica.

Seguidament, es presentarà el concurs 'Mn. Huguet', a l’entorn de la figura i del llegat de mossèn Jesús Huguet, obert a totes les edats, que es convocarà durant el mes de setembre i se’n coneixerà el veredicte durant el V Memorial, al març del 2016.

L’acte es clourà amb la projecció del Llum a l’ombra de l’alzina, el documental dirigit per Maria Padró i estrenat el 2014, en el II Memorial. En acabar, se celebrarà un dinar de germanor a l'Hotel Sant Roc, obert a tothom, prèvia reserva.