Vés al contingut

notícies relacionades

"El beat Pere Tarrés té molta actualitat pel jove d'avui"

(Glòria Barrete –CR) El 30 de maig de 1942 Pere Tarrés i Claret s'ordena sacerdot. Ho fa amb 37 anys, després de portar alguns anys exercint com a metge i també després d'haver estat metge de campanya amb l'exèrcit republicà atenent nombrosos ferits de les batalles de Valadredo i de l'Ebre.

"Parlar de Casaldàliga és parlar de les seves causes i d'allò que el mou"

(Glòria Barrete –CR) El 'nostre germà gran', com anomenen afectuosament els claretians a Pere Casaldàliga, ha complert 89 anys aquest dijous. Els claretians de Catalunya, 'els seus germans', han volgut retre-li homenatge aprofitant l'efemèride amb dues accions al voltant de la seva persona: la inauguració d'un memorial i la presentació d'un llibre sobre les seves meditacions.

Lucía Caram inaugura el IV Memorial Jesús Huguet

(Associació Amics Mossèn Huguet) Aquest dissabte se celebra la IV edició del Memorial que organitza l’Associació d’Amics de Mossèn Huguet. L'acte tindrà lloc al Teatre Comarcal de Solsona i comptarà amb la participació de sor Lucía Caram.

El Memorial començarà a dos quarts de deu del matí, amb un esmorzar-tertúlia adreçat a joves i infants amb la germana dominica, a l’Hotel Sant Roc. La solidaritat i la mirada cap als altres serà el tema central.

panoràmica

Veure la fe