Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) L’Escola Pia de Catalunya ha demanat a les persones que formen part de les seves escoles, fundacions, parròquies, esplais i agrupaments que s’impliquin en l’acollida de les persones refugiades. Per això ha iniciat un procés de consulta per saber les possibilitats reals per concretar aquest suport. La crida respon al seu caràcter obert, integrador, compromès amb el canvi social i arrelat a la realitat.

En aquesta línia, com a institució, vol definir les places lliures que podria oferir a les 20 escoles arreu de tot el territori català, als cursos de formació pels joves que arriben, i als esplais, agrupaments i grups que conformen l’Escola Pia de Catalunya.

Però més enllà d’això, ha iniciat una campanya per animar les famílies de la seva àmplia comunitat a acollir a aquestes persones. També es fa la mateixa crida als religiosos de l’Orde.

Finalment l’Escola Pia de Catalunya s’ofereix per col·laborar amb les entitats locals o nacionals que promoguin accions a favor dels refugiats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.