Vés al contingut

notícies relacionades

sagrada-familia-ucraina

La Sagrada Família amplia les visites gratuïtes dirigides a refugiats

SAGRADA FAMÍLIA La visita 'El temple de la llum' és una experiència cuidada i propera on l'enfocament principal és "la llum com a símbol d'esperança", expliquen des de la basílica de la Sagrada Família. Una visita dirigida a ciutadans i ciutadanes refugiats a Barcelona i que, aquesta setmana, el temple ha anunciat que amplia aquest mes d'octubre. 
ucraina-tarragona-centre-00

L'Arquebisbat de Tarragona acull quaranta nous refugiats ucraïnesos

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Un autobús amb quaranta refugiats ucraïnesos, majoritàriament infants i dones, han arribat aquest divendres a la casa d’exercicis Cardenal Arce de la Selva del Camp. Aquest nou grup se suma a les gairebé quaranta persones que actualment estan acollides en aquest edifici de l’arquebisbat de Tarragona.

Justícia i Pau: “Les Nacions Unides han de ser un instrument eficaç de resolució de conflictes”

(CR) El Comitè Executiu i les secretaries generals nacionals de Justícia i Pau Europa reclamen que les Nacions Unides “recuperin la força suficient per a actuar com a instrument eficaç de resolució de conflictes i de diplomàcia multilateral”. Així ho han fet saber en un comunicat fet públic arran de la trobada que han tingut les secretaries nacionals de Justícia i Pau Europa a Szombathely, Hongria, aquest diumenge. 

El Papa agraeix a Lucía Caram la seva tasca amb els refugiats d'Ucraïna

(CR) "Els vull fer arribar el meu agraïment per tot el que estan fent per la gent d'Ucraïna". Aquestes són les paraules que ha dirigit el papa Francesc a la Fundació del Convent de Santa Clara, impulsada per sor Lucía Caram, i als voluntaris de Caixa Bank. Ho ha fet amb un vídeo que Caram ha difós aquest dissabte per les xarxes socials. El Papa assegura que estan donant "un testimoni d'alta humanitat" per la seva tasca amb la gent d'Ucraïna, els refugiats i els infants. "Gràcies de tot cor", diu en el vídeo.

Sor Lucía Caram obre un nou corredor humanitari a Ucraïna

(Convent de Santa Clara) L'ONG Mensajeros de la Paz amb el pare Angel Garcia i la Fundació del Convent de Santa Clara amb sor Lucía Caram juntament amb voluntaris de Caixa Bank s'han desplaçat a Ucraïna aquest dimecres per obrir un nou corredor humanitari entre Ucraïna i Espanya. El viatge ha servit per portar noves ambulàncies als hospitals d'Ucraïna i per traslladar a persones malaltes que no puguin ser ateses a causa del conflicte. S'espera que l'avió privat amb els refugiats ucraïnesos arribin a l'aeroport de Barcelona aquest divendres. 

Cristianisme i Justícia demana una “hospitalitat universal”

(Cristianisme i Justícia) Arran de la crisi de refugiats que ha generat la guerra d’Ucraïna, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar el paper Hospitalitat sí, hospitalitat sempre, que signen Maria del Carmen de la Fuente i Santi Torres, tots dos membres de la

panoràmica

Veure la fe

podcasts