Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) Joan-Andreu Rocha Scarpetta és des d'aquest dimecres el nou degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, en substitució de Paco Lopez, degà de la Facultat des de l’any 2007. Joan-Andreu Rocha Scarpetta és doctor en Ciències de la Comunicació (Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona) i doctor en Història de les Religions (Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma).

El nou degà ha ocupat diferents càrrecs entre els que destaquen el de vicedegà de Periodisme de la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona i el de responsable de la internacionalització del Grau Trilingüe en Periodisme de la mateixa universitat. És també professor convidat a les Universitats Gregoriana i la Europea de Roma i la Universitat de Teheran. Les seves àrees d’especialització són la comunicació intercultural, la geopolítica de la comunicació i de les cultures, els mitjans de comunicació i les minories religioses, i la fenomenologia de les religions. Ha publicat diversos articles acadèmics i divulgatius.

Rocha ha assenyalat que la seva arribada a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL suposarà “una continuïtat innovadora” ja que com a degà farà que les coses que s’han sembrat en aquest anys funcionin encara millor, especialment en l’àmbit de la recerca i la innovació.

25 anys d’Educació Social

El relleu del deganat de la Facultat coincideix amb els 25 anys l’inici dels estudis d’Educació Social, que l’avalen com una professió consolidada i amb ampli reconeixement social. La Facultat va ser la pionera en la posada en marxa d’aquests estudis i està situada en els primeres posicions de nombrosos rànquings universitaris. L’entrada de Joan-Andreu Rocha Scarpetta com a degà suposa una nova empenta a la visió de la Facultat que té la voluntat de contribuir a la construcció d’una societat més justa i cohesionada a través de la recerca rigorosa, la transferència de coneixement i la formació de les persones. La seva trajectòria professional vinculada a nombroses universitats internacionals també suposaran un impuls a la internacionalització de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.