Vés al contingut

notícies relacionades

Josep Rom, nou rector de la Universitat Ramon Llull

(URL) El Patronat de la Universitat Ramon Llull (URL), presidit per Antoni Millet Abbad, ha nomenat aquest dimarts al vespre el doctor en Publicitat i Relacions Públiques i professor catedràtic de la URL Josep Antoni Rom com a nou rector de la Universitat. El mandat del càrrec s’iniciarà el proper 1 d’octubre. L’acte de presa de possessió tindrà lloc el 30 de setembre. 

Flavio Comim de l’IQS: “Tractem problemes ètics amb instruments de mesura”

(IQS) L'Institut Químic de Sarrià entrevista a Flavio Comim, coordinador del grup de recerca d'Economia Social i Ètica (SEE) reconegut per la Universitat Ramon Llull (URL). Un grup d'investigació que Comim defineix com un tipus de treball d'"ètica aplicada", amb l'objectiu de tractar problemes essencialment ètics amb instruments de mesura i avaluació.

Josep M. Garrell: “No tinc cap dubte del servei de la Universitat Ramon Llull en la propagació de l'humanisme cristià”

(Jordi Llisterri –CR) El rector de la Universitat Ramon Llull (URL) va ser escollit primer president de la Strategic Alliance of Catholic Research Universities (SACRU). És una nova xarxa formada per vuit universitats catòliques o d’inspiració cristiana per promoure la recerca i la col·laboració a partir de la pròpia identitat. Josep Maria Garrell és rector de la URL des del 2012, renovat el 2016 i el 2020.

Veure la fe