Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR)  El Consell Islàmic de Catalunya és una de les entitats musulmanes que s'ha sumat a la condemna dels atemptats de París. El text parla d'actes macabres i criminals. També han condemant i expressat la seva repulsa la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya.

Manifest de condemna pels atacs terroristes a Paris

El Consell Islàmic de Catalunya i les comunitats musulmanes de Catalunya condemnem amb la més gran determinació els atacs terroristes i bàrbars comesos  en contra de París ciutat i capital francesa.
 
Aquests actes violents i aquestes macabres accions criminals i terroristes, són  atacs a la democràcia, la justícia i la llibertat.
 
Des del Consell Islàmic de Catalunya i les comunitats musulmanes de Catalunya,  ens unim al dol de la Nació Francesa. Expressem el nostre suport i condol a les famílies de les víctimes, així com la nostra solidaritat davant d’aquest terrible crim.
 
També fem una crida a tots els que creiem en la justícia i en la democràcia a estar més units per continuar treballant per la pau, rebutjant els radicalismes i els extremismes violents.
 
Barcelona 14/11/2015
 
Consell Islàmic de Catalunya 

UCIDCAT condemna els atemptats de Paris

Des de la Unió de comunitats islàmiques de Catalunya (UCDCAT) nostra mes enèrgica repulsa i condemna de l'atemptat de París, siguin com siguin els autors, les víctimes innocents mereixen tota la nostra solidaritat, la societat francesa tirarà endavant i recuperarà la concòrdia i no es deixarà intimidar pels terroristes que esperem siguin detinguts i presentats davant la justícia.

Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya

14 de novembre de 2015