Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) Des d’aquest dilluns dia 1 d’agost i fins el proper dia 10 de l’actual tenen lloc les Colònies 2016 de l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER), en el recinte de les Colònies Sant Eloi que la parròquia targarina té prop de Gerri de la Sal.

Hi participen trenta-cinc persones procedents de Tàrrega, Vilassar de Mar, Sabadell, Terrassa, Estimariu, Cabrera de Mar, Castellserà, Mafet, Juneda , Belianes, Berga i Sant Martí de Maldà. Els acompanya la presidenta de l’associació M. Rosa Pedrós Pujal amb la presència de monitors i de mossèn Josep Camprubí, consiliari de la Frater targarina.

Durant aquest dies estan programades diversitat d’activitats com: manualitats, jocs, dinàmiques de grup, cantar i ballar, piscina, cinema, l’amic invisible, i la celebració el dissabte dia 6 del Dia de la Família. Així mateix, excursions al Principat d’Andorra i Sort, més d‘una sortida al Santuari de la Verge d’Arboló.

Cal assenyala que l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER), organitza des de fa ja quaranta-un anys aquestes Colònies d’estiu a Gerri de la Sal, des del mateix origen de la creació d’aquest espai d’esplai de la Parròquia de Tàrrega en el bonic indret del Pirineu lleidatà.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.