Vés al contingut

notícies relacionades

Més de 15.000 infants i joves a punt per als campaments d’estiu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

(MEG) Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ha posat en marxa els campaments d’estiu de l’entitat. Més de 15.000 infants i joves d’arreu de Catalunya participen en 750 campaments durant els mesos de juny, juliol i agost. Enguany, MEG ha llançat una campanya de formació i conscienciació davant l’emergència climàtica, amb l'objectiu que tots els escoltes i guies marxin de campaments preparats per fer front les possibles incidències derivades d’aquesta crisi.

Les delegacions territorials de la Fundació Pere Tarrés realitzen activitats d'estiu per a uns 7.500 infants

(Fundació Pere Tarrés) Les delegacions de la Fundació Pere Tarrés a la demarcació de Tarragona, la Catalunya Central i les Illes Balears preveuen organitzar aquest estiu nombroses activitats de lleure educatiu, de les quals en gaudiran al voltant de 7.500 infants, adolescents i joves, una xifra molt similar a la del 2019, l’estiu abans que s’iniciés la pandèmia. A escala global, la Fundació Pere Tarrés esper

Els bisbes parlen de les colònies i les activitats de lleure

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de les colònies i activitats de lleure, així com del manament de l’amor, de la ciutat santa de Jerusalem, de la realitat de l’eutanàsia, de l’Assemblea Sinodal, de l’essencial en la missió, de la guerra i de viure la fe.

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda. 

Què volen dir per un infant tres mesos de vacances sense activitats de lleure?

(Glòria Barrete –CR) Les entitats socials i educatives fa temps que alerten d’una situació alarmant de desigualtat econòmica i de vulnerabilitat. A la dificultat per accedir a una feina se li suma l’encariment de la vida i dels productes i serveis bàsics i la impossibilitat en nombrosos casos de disposar d’un habitatge digne. Davant d’aquesta precària situació es fa difícil i en molts casos impossible pensar en pagar activitats de lleure. Activitats que per a la infància i joventut no són un extra sinó una necessitat.

Infants i joves de la diòcesi d'Urgell creixen també en la fe a l'estiu

(Bisbat d'Urgell) La diversió i l’entreteniment no estan pas renyits amb les vivències de fe i la reflexió. Durant aquest estiu, els agrupaments escoltes, esplais, casals parroquials, campaments i cases de colònies s’estan omplint de joves i d'infants que comparteixen, viuen i transmeten els valors evangèlics arreu de la diòcesi d’Urgell. Fan possible que molts nois i noies puguin viure un estiu diferent, més enllà dels ordinadors, mòbils, whatsapps.

Els bisbes parlen en clau d’estiu: estrelles, pelegrinatges i colònies.

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la romanitat i la maternitat eclesials, de contemplar les estrelles, del 600 aniversari del Consell de la Terra, de l’ecologia cristiana, de Sant Domènec de la Calçada, de la parròquia com a comunitat eucarística, de models de santedat per als joves, d’oportunitats per a l’estiu i de la pregunta per la vida.

panoràmica

Veure la fe

podcasts