Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Salesians) En Pau Rubio és un jove de Salesians Badalona que ha participat aquest estiu, conjuntament amb altres joves, en una trobada de fe i convivència al Monestir de Poblet. Es tracta dels campaments joves 2016 i en el seu relat destaca com els ha fet pensar "com enfocar" els talents rebuts "cap als altres".

Podeu llegir la seva crònica a continuació: 

«Un any més els joves de grups de fe de la Moguda Juvenil Salesiana, acompanyats pels nostres animadors, hem tingut l’oportunitat de viure una setmana de reflexió, de compartir i de pregar al Monestir de Poblet. Uns dies on hem pogut aprofundir en el nostre projecte de vida personal. 

Hem descobert qui som, com som, quins aspectes ens agraden de nosaltres mateixos i tot allò que ens limita, tot allò que no ens deixa avançar. Seguint l’exemple de Don Bosco hem sabut com enfocar aquestes virtuts, aquests valors, de cara als altres, de cara al món. Si Déu ens va regalar tots aquests talents, els nostres fruits han de ser una ofrena cap als altres.

Tal i com Don Bosco, mogut per la força del Pare, va entregar la seva alegria, la seva empatia, de forma altruista i desinteressada a tots aquells nens del carrer, nosaltres hem volgut adoptar aquesta actitud, hem optat per tenir aquest referent, i durant aquesta setmana hem reflectit aquest tarannà en el nostre projecte de vida personal, que ens guiarà i ens ajudarà a continuar aquest camí compartit amb la resta de la comunitat.»