Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda. 

Infants i joves de la diòcesi d'Urgell creixen també en la fe a l'estiu

(Bisbat d'Urgell) La diversió i l’entreteniment no estan pas renyits amb les vivències de fe i la reflexió. Durant aquest estiu, els agrupaments escoltes, esplais, casals parroquials, campaments i cases de colònies s’estan omplint de joves i d'infants que comparteixen, viuen i transmeten els valors evangèlics arreu de la diòcesi d’Urgell. Fan possible que molts nois i noies puguin viure un estiu diferent, més enllà dels ordinadors, mòbils, whatsapps.

Campaments dels salesians a Poblet: “Uns dies per aprofundir en el projecte de vida”

(Salesians) En Pau Rubio és un jove de Salesians Badalona que ha participat aquest estiu, conjuntament amb altres joves, en una trobada de fe i convivència al Monestir de Poblet. Es tracta dels campaments joves 2016 i en el seu relat destaca com els ha fet pensar "com enfocar" els talents rebuts "cap als altres". Podeu llegir la seva crònica a continuació: 

Els campaments de CAINA celebren 20 anys

(Bisbat d'Urgell) Aina, la casa de colònies de Canillo, al Principat d'Andorra, ha celebrat la segona quinzena de juliol la vintena edició dels campaments CAINA, Campaments d'Aligots Itinerant dels Nois i Noies d'Andorra , amb una excusió al Comapedrosa, en el segon  torn de colònies d'estiu. En aquest segon torn de colònies hi participen 98 nens i nenes a la casa, 48 adolescents a les bordes, 25 monitors; a CAINA, 40 nois i noies

De campaments: "Construir el Regne de Déu amb petites accions"

(Mònica Casado –Salesians) Tot va començar el vint de juliol, un dilluns qualsevol que es va convertir en un dia no qualsevol, sinó molt especial i inoblidable per a tots nosaltres, ja que reunir-nos tots aquella tarda, sense esperar-nos-ho, va canviar les nostres vides.

Joves que volen viure les Benaurances

(CR) "Les Benaurances de l'Evangeli ens donen felicitat, i volem ser 'sal i llum' en els nostres ambients". Aquesta podria ser la conclusió dels quatre dies de Campaments d'estiu que els joves de diferents parròquies de la diòcesi de Barcelona han celebrat a Sant Martí de Sesgueioles aquest cap de setmana. Dies de convivència amb espais de festa i joc, excursió, cinema, reflexió i pregària, tot al voltant de les Benaurances.

panoràmica

Veure la fe