Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Amb el lema Serviu el Senyor, amb alegria!, el divendres 2 de gener, es va celebrar la trobada d’hivern per a escolans de l’arxidiòcesi organitzada pel Secretariat Diocesà de Vocacions. En aquesta ocasió hi van participar uns trenta-cinc escolans procedents de vuit parròquies juntament amb els seus acompanyants.

La jornada es va iniciar a les deu del matí amb la benvinguda i un petit refrigeri per a tots els participants. Més tard van celebrar l’eucaristia a la capella major del Seminari de Tarragona, presidida per Mn. Xavier Roig. A mig matí, els infants van aprofundir el tema de la litúrgia de la paraula tot visitant el Museu Bíblic Tarraconense acollits pel seu director, Andreu Muñoz. Seguidament, un grup va visitar les sales referents a l’Antic Testament i un altre grup les relacionades amb el Nou Testament.

Després del dinar al Col·legi Sant Pau Apòstol els escolans van tenir una estona d’esport i jocs diversos conduïts per l’esplai Sant Fructuós. Paral·lelament, tant al matí com a la tarda, mentre els escolans participaven de les diverses activitats, els acompanyants van conèixer les instal·lacions i la proposta del Seminari Menor i van participar en una xerrada formativa sobre el paper de la família com a educadora en la fe a càrrec de Mn. Josep Masdéu, delegat diocesà de la pastoral familiar.