Vés al contingut

notícies relacionades

L'Escolania de Montserrat començarà una gira per Alemanya aquest estiu

(Abadia de Montserrat) La segona part del curs es viurà amb molta activitat concertística a l'Escolania de Montserrat. La millora de la situació global per la pandèmia ha provocat una allau de peticions per als propers mesos per al curs present i per al vinent. Fins i tot, ha estat convidada a participar en un festival d’escolanies, que tindrà lloc a Nürnberg, Alemanya, els dies 18 i 19 de juny.

El nostre Montserrat i l’orgull de ser escolans

(Laura Mor –CR) Ja fa vint anys que ‘El nostre Montserrat’ connecta infants de contextos escolars molt diversos. Una experiència pedagògica de proximitat que enllaça l’Escolania de Montserrat amb les escoles cristianes del nostre país. Enguany són 350 alumnes de nou centres compartint el seu dia a dia gràcies a aquest projecte telemàtic.

Els escolans de Barcelona i Sant Feliu descobreixen l'alegria de Jesús

(Bisbat de Sant Feliu) Gairebé un centenar de nens i nenes vinguts de diferents parròquies, tant de l'Arquebisbat de Barcelona com del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, van participar dissabte a de la XXVI trobada d'Escolans organitzada des del Seminari de Barcelona, enguany sota el lema "Farem junts el camí!"

Riudecols acull la Trobada diocesana d’escolans

(Arquebisbat de Tarragona) Amb el lema «Caleu les xarxes», aquest dilluns, dia 25 de juny, més d’un centenar  d’escolans, mossens i acompanyants es van aplegar a Riudecols per a celebrar la trobada anual dels escolans de l’arxidiòcesi.

Una trentena d’escolans de Tarragona participa en la 4a Jornada d’esport i formació

(Arquebisbat de Tarragona) Amb el lema Serviu el Senyor, amb alegria!, el divendres 2 de gener, es va celebrar la trobada d’hivern per a escolans de l’arxidiòcesi organitzada pel Secretariat Diocesà de Vocacions. En aquesta ocasió hi van participar uns trenta-cinc escolans procedents de vuit parròquies juntament amb els seus acompanyants.

El canal YouTube de l’Escolania supera el milió de visites

(Abadia de Montserrat) Des de la seva posada en marxa, el novembre de 2008, el canal YouTube de l'Escolania de Montserrat compta amb un milió de visites. Persones de quasi tots els països del món han visualitzat els vídeos oficials de l'Escolania.

Els escolans de Montserrat reben les escoles cristianes

(Carla Herrero/CR) Gairebé un miler d’escolars de Primària d’arreu de Catalunya es van reunir divendres passat a Montserrat per celebrar la Jornada Presencial del Projecte Telemàtic 2012. CatalunyaReligió.cat va passar el dia amb un dels 19 grups, en concret l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme de l’Espluga de Francolí.

recull de notícies

Veure la fe