Vés al contingut

notícies relacionades

El Servei Jesuïta als Refugiats ajuda els joves del Sudan del Sud a través de l'esport

(JRS) “Abans de venir aquí, no era feliç”, afirma Wamin Rija, refugiat etíop. Parla del programa d'arts marcials que impulsa el centre del Servei Jesuïta als Refugiats (JRS) a Maban, al Sudan del Sud. Un programa amb el què els jesuïtes volen fer palès que l'esport i l'activitat física tenen efectes positius en les persones i les comunitats.

Els clubs de futbol amateur prefereixen jugadors autòctons a estrangers

(Obra social “la Caixa”) Els clubs de futbol no professionals tenen preferència per admetre jugadors autòctons abans que jugadors de procedència estrangera. És la conclusió d’un estudi publicat per l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”. En concret, a Espanya, la preferència en benefici dels locals és de 13 punts.

Segona edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària

(Escola Pia) Diumenge 28 d’octubre, al Parc de Can Rius (Caldes de Montbui), l’Escola Pia de Catalunya organitza la 2a. Edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària oberta a tothom. El repte d’aquest any és arribar als 20.000 km i 1.500 participants. El que es recapti es destinarà íntegrament a programes d’atenció a joves en risc d’exclusió social de les seves fundacions.

L'esport a l'ADN salesià

(Salesians) Amb el començament del nou curs es compartia la vitalitat existent en la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora en relació a l'esport educatiu. D'aquesta forma, repartits en diferents punts de la geografia, es duen a terme diferents iniciatives entorn de l'esport amb una aposta per la unitat entre les cases.

PIA&GO: L'Escola Pia surt a córrer per una bona causa

(Escola Pia) Aquest diumenge 29 d'octubre l'Escola Pia de Catalunya va posar-se roba d'esport amb un projecte que reivindica els hàbits saludables i la solidaritat "un binomi capaç de transformar-se en ajudes per a una causa concreta: la PIA&GO".

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe